Megler Knut Leinæs blir i et leserinnlegg kritisert for at han gir et tydelig politisk signal hvor han indirekte sier noe om nåværende politiske ledelse.


foto:nye.larvik.kommune.no

Angrer du på hva du har sagt ja til Turid Løsnæs ?​

Som kjent så har Larvik kommune solgt Nanset skole til LABO for 21,1 mill. Det var megler Knut Leinæs som hadde oppdraget for kommunen. Etter harde budrunder var det Labo vant og prisen ble ca 5 mill over prisantydning. 

Etter oppslag i lokalavisen så går nå gruppeleder i AP ut med sterk kritikk mot megler Leinæs sine uttalelser. «Megler Knut Leinæs som har hatt salgsoppgaven på vegne av Larvik kommune, han vil imidlertid også ha et ord med i laget. Megler Knut Leinæs mener at her må det tenkes høyder, og det har han tydeligvis et godt håp om skal ordne seg.»

Hva ønsker Turid Løsnæs å oppnå med dette ? 

Bøkebloggen har fulgt med på hva Turid Løsnæs har stemt ja til i Planutvalget de siste årene. Vi nevner Kvartal 9 og Brannstasjonen i sentrum. Er det slik at noen utbyggere får særbehandling ?

Er dagens leserinnlegg et forsøk på å fortelle innbyggerne at hun fremover mot valget i 2019 skal følge lover og regler slik at dispensasjoner ikke gis ? Eller er hun skremt over å se resultatet av byggene hun har godkjent de siste årene ?

» Det som er erfaringa i dag i forbindelse med plan- og byggesaker i Larvik kommune, er at det stadig søkes om dispensasjoner i disse sakene,» uttaler Turid Løsnæs i lokalavisa. 

Angrer du på hva du har sagt ja til Turid Løsnæs eller er det valgflesk du prøver å formidle ?

 

Se Kjell Ronald Hansen sitt innlegg «Utbyggere, investorer og støttespillere.» på denne link. 

Se tidligere sak «Hvor er rådmannen i Larvik når det stormer i media?» på denne linken. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *