Even Kirknes fra Larvik er en som har fulgt arbeidet til Sykehusklovnene og sett hva de kan utrette for barna på sykehusene.


foto:privat

Sykehusklovnene. Verdens beste reseptfrie medisin – helt uten bivirkninger!

Mange barn og unge blir rykket ut av sin trygge hverdag og må forholde seg til en sykehusverden. På sykehus er det mye som ikke er frivillig og man kan oppleve både oppturer og nedturer. Det kan være ekstremt belastende for familie og foresatte å være i en slik unntakssituasjon sammen med sine kjære.

Selv om norske sykehus holder et høyt faglig nivå kan Sykehusklovnene bidra med noe viktig. De kan tenne livsgnist, øke selvtillit og hente frem barnets friske krefter. Effekten av latter, lek og undring kan mobilisere uante krefter i små og store kropper. Og et klovnemøte kan være en etterlengtet pustepause til foresatte når de ser sine barn og unge fryde seg.

Les mer om Sykehusklovnene på denne linken. 

Even Kirknes fra Larvik er en som har fulgt arbeidet til Sykehusklovnene og sett hva de kan utrette for barna på sykehusene. Even er en ivrig kar som i mange år har samlet på gamle biler. Derfor prøver han nå å samle sine venner i «bilnorge» for å samle inn penger til prosjektet. 

Even bruker sin gamle bil, en gammel VW,  for å få oppmerksomhet til innsamlingen. Visjonen hans er å vise folk at de som driver med bil også bryr seg om de svakeste i samfunnet. Even stiller opp på treff og samlinger i bilmiljøet hvor han profilerer Sykehusklovnene og samler inn penger.

Les mer om Evens prosjekt «På tur med Sykehusklovnene» på denne linken. 

Even håper det er flere som vil være med å bidra i prosjektet hans. Han stiller gjerne opp hvis noen ønsker å bli med på en «cars & coffee» !

Eller kanskje noen vil dra i gang sin egen innsamling ? Mulighetene er mange og tipsene finner dere inne på denne linken. 


foto:privat


foto:privat

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *