«Høyre støttet utbyggingen av Grand kvartalet med sine store høyder,» skriver Egil Lærum i kveldens innlegg.

fotomontasje:banenor.no

 

Snakk om dobbelmoral i Larvik Høyre!

Kjempe fin kommentar fra Bakkeli .Kan støtte han 100 % i det han skriver. Igjen blir det splittelser i folket!

Det merkelige er at Høyre , straks kommunestyremøte var over , sender ut en pressemelding om at det kun var Kongegata alternativet som var brukbart .

Dem om det , men som Bakkeli skriver , det finnes flere alternativer hvis man åpner øynene  !

Høyre støttet utbyggingen av Grand kvartalet med sine store høyder. Så mener de at «høy Indre havn « vil ta fra innbyggerne utsikt !! Snakk om dobbelmoral ! Hva med alle innbyggerne som bor bak Grand kvartalet som kommer til å miste sin fine utsikt ?

Hva med Prinsekvartalet og andre store og fine bygninger som må rives i Larvik sentrum ?

Nei , «rykk tilbake til start « og få frem flere alternativer. Jeg skjønner ikke at Alfred A alternativet blir forkastet. Der er det en stor fin tomt som kan romme togstasjon , bussstasjon , kort vei til Havna og Superspeed , Storskolen ,samt Boligmappa arena .

En annen ting som ikke har kommet frem etter kommunestyret nå onsdag , er et forslag om Bypakke for Larvik. Her ble også kommunestyre delt i to .

Denne fine «julepakka « har ikke blitt nevnt i ØP ennå , men det betyr at det vil måtte komme en stor bomring rundt byen og sentrum . Får man denne «pakka « er jeg redd Larvik sentrum blir dø ! Man mener at det er alt for mange som bruker bilen inn til sentrum i dag.

Hva er alternativet i dag da ? Folk bor jo rundt omkring i distriktene og ska de handle i byen , så trenger de bil . Larvik har kun noe bilkø i rushtiden.

Her er det et nytt forslag som kommer til å bli strid om i valgkampen som vil komme . Og igjen vil Larvik bli en splittet by !

God jul !

Egil Lærum
kommunestyrerepresentant i Larvik

 

Les også tidligere innlegg “Vi ønsker oss en formann” på denne linken. 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *