«Vi trenger en handlekraftig mann som kan ta tak i det som betyr noe,» skriver Kåre Wærnes i kveldens innlegg.

Foto:larvik.kommune.no

 

Vår travle ordfører.

Østlandsposten bringer hver dag bilde av ordfører Høiseth og hva som er hans oppgaver for dagen.

Jeg har i lengre tid forundret meg over den agendaen som publiseres, for dagsprogrammet er jo ofte forsiktig antydet ganske tynt.

Jeg vet ikke om det er mot bedre vitende, eller om det er å forsøke og gi inntrykk av at han har det veldig travelt. Omtrent daglig blir det nemlig oppført saker som på ingen måte har noe med ordførerjobben å gjøre.

Noen eksempler: Samling av AP`s kommunestyregruppe i Langesund. Fotografering av AP`s listekandidater i Bølgen. Kveldsmøte for AP i arbeidernes hus. Kick.off i Tønsberg for samordning av AP`s valgkamp i Vestfold. Osv, osv.

Alt dette partiarbeidet som Høiseth anfører som ordføreroppgaver kommer vel heller under begrepet hobbyvirksomhet, og må kunne likestilles med f.eks å spille i korps, fiske makrell, eller ta en tur på travbanen?

Dagsprogrammet handler også stadig vekk om all verdens rare møter, kurser og reiser rundt omkring. Hadde det vært bedre å bruke i hvert fall noe av denne tiden til å reise saker som er viktige for Larvik Kommune. Jeg tror det er nok å ta av.

Vi trenger en handlekraftig mann som kan ta tak i det som betyr noe.

Kan vi håpe at vi får det etter høstens valg?

Kåre Wærnes

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *