«Tenk at Larviks politikere har betalt ut 6-10 millioner kroner til LHK,» skriver Jan Helge Holm Johansen.

 

Foto:Nrk.no

 

LHK – ukultur!

Så er det på’n igjen med LHK og skandaler.

Klubben gjennomsyres av en jugekultur som ingen ende vil ta. Samme hvem som styrer, så er daglig ledelse og styret klare for å lure noen.

Nå er det unge talenter det går utover. Jenter som akkurat har skrevet under for klubben. Det er så kynisk gjort fra LHK sin side å bevisst vente til etter 15.02. da fristen for å bygge klubb har gått ut. Det er en hårreisende måte å behandle mennesker på.

Håper og regner med at Håndballforbundet tar affære slik at jentene som er fristilt i LHK kan gå til den klubben som vil ha dem. Det er ikke jentenes skyld at de har havnet i denne situasjonen. De som har skylda, er den ubrukelige ledelsen og styret i LHK.

Håper at styret i Larvik Turn’s hovedforenings nå skjønner at de har blitt lurt, og at de ikke er en del av denne jugekulturen.

Hvor ble det av de investorene som dere ville holde hemmelig? Var det bare lureri det også?

Det må være skuffende for de som mente at LHK var så viktige for Larvik. Byen vår er fremdeles av de tettsteder i Vestfold med færrest innflyttere.

Tenk at Larviks politikere har betalt ut 6-10 millioner kroner til LHK. Har dere blitt lurt, eller?

PW Cup er mye bedre reklame for Larvik enn LHK noen gang har vært. Enda må denne cupen betale for leie av skolene til Larvik kommune, samtidig som kommunen øser ut penger til LHK.

 

Jan Helge Holm Johansen

 

Les også innlegget fra april 2018 «LHK nå igjen! Mere rot ut av skapet!» på denne linken.

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *