«Jeg vil med dette gratulere Statens vegvesen og alle involverte aktører», skriver Kjell R. Hansen.

Foto:Kjell R.Hansen

Gratulerer og Takk!

Jeg vil med dette gratulere Statens vegvesen og alle involverte aktører med utmerkelsen Årets Anlegg 2018 for prosjektet E18 Bommestad-Sky. Og jeg er svært takknemlig og glad for den løsningen som ble valgt på denne strekningen med alle sine utfordringer, så vidt jeg vet i full forståelse med alle oppsittere og andre berørte. Dere har nærmest gitt oss den naturlige overgangen mellom Bøkeskogen og Kilen tilbake!

Som barn under og like etter Krigen bodde jeg i Bøkelia. Da badet vi på Bondestranda ved Farriseidet, der hvor Farrisbåten lå, og ved «Det rø lae» og Skjæret, der hvor det nå er fylt ut og hvor Hundeklubben ligger i dag. I 15 år gikk jeg her i Bøkeskogen og Kilenområdet som pensjonist med min gode venn, hunden Chiko, over 250 dager i året, og fortsatt oppsøker jeg mitt «Jordbærsted» flere ganger i uka.

Jeg har fulgt med i hele byggeperioden og i årenes løp tatt tusenvis av bilder i dette området. Fremdeles følger jeg arbeidet med de to rundkjøringene og nytt lokalveisystem ved Farriseidet med stor interesse og er svært fasinert av planleggingen, logistikken og forflytting av store mengder med jordmasser o.l.

Jeg er medlem av Bøkeskogen og Kilens venner og har sikkert alle med meg når jeg kort og godt sier/skriver: «Gratulerer og Takk!».

 

Kjell Ronald Hansen

Foto: Kjell R.Hansen

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *