Foto:Bøkebloggen

To hytter til salgs, lik pris og flott beliggenhet på en av Larviks fineste strender.

Svinevika er en flott perle ytterst i Sandfjordsfjorden, nord for Kjerringvik i Larvik kommune. Stille og rolig høst, vinter og vår, men masse turister om sommeren.

Det er ikke ofte noen selger sine hytter i Svinevika, men denne våren er det lagt ut to hytter. Begge har flott beliggenhet bare 20-30 meter fra stranden og med flott utsikt. Den ene hytten ligger øst på stranden og den andre ligger vest på stranden. Og begge er lagt ut på finn.no til pris 9,5 mill.

Dette er Svinevika 26 som ligger vest på stranden. 

Foto:Finn.no

Lekker hytte beliggende flott til i Svinevika med sjøutsikt og tinglyst båtplass. Hytta er betydelig modernisert de siste 2 årene, og holder gjennomgående en meget høy standard i forhold til material valg og interiør.

Se mere info om Svinevika 26 på finn.no på denne link.

 

Dette er Svinevika 36 som ligger øst på stranden.

Foto:Finn.no

Hytta har en fantastisk beliggenhet med en nydelig sandstrand som nærmeste nabo og med en utsikt man nesten mister pusten av. Området Svinevika/Håkavika er ansett som noe av det mest attraktive i Larvik- og Sandefjordsdistriktet. Her er det flotte strender og svaberg samt vide turområder på sykkel og til fots.

Se mere info om Svinevika 36 på finn.no på denne link.

 

Hvis du er klar for en titt så er det visning på begge hyttene førstkommende søndag 26 mai kl 1200.

 

Les også tidligere sak «Larvik kommune valgte fiber i stedet for mobildekning i Farrisbygda og Østre Hedrum» på denne link.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *