«Det er tydelig at politikerne frykter at folkemeningen strider mot deres ønsker, og det man frykter, ja det avviser man.,» skriver Morten Bakkeli.

foto:banenor.no

Frykter noen politikerne i Larvik at folkemeningen strider mot deres ønsker?

Undertegnede har i dag blitt informert om at Formannskapet under sitt møte onsdag forkastet vårt ønske om å avholde folkeavstemning. Det er tydelig at politikerne frykter at folkemeningen strider mot deres ønsker, og det man frykter, ja det avviser man.

Jeg skal ikke instruere medlemmene hva de skal stemme under valget, men jeg håper de noterer seg hvilke partier som lytter til folket og hvilke partier som bare lytter til seg selv. Bedre Larvik v/Erik A. Sørensen har fulgt folkets ønsker i denne saken. Frp og V har vel også vært nokså bra, mens AP, SV og H har snudd ryggen til Larviks borgere. Hvis jeg hadde vært en ansvarlig velger, hadde jeg snudd ryggen til slike partier!

Jeg ser det slik at politikere prøver å selge en vare, og liker jeg ikke varen, kjøper jeg den ikke. Jeg kan for eksempel ikke stemme på et parti bare fordi det er DET partiet.

Godt valg 9. september.

Morten Bakkeli

 

Du kan lese hele avslaget i Formannskapet på denne linken. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *