«Nå ber jeg leserne få med seg følgende: Arbeiderpartiet og Høyre har gjort sine valg,» skriver Tore Larsen.

Foto: Bøkebloggen, høyre.no, ap.no

Det nærmer seg valget.

I vår kommune har det siste året Bane NOR og jernbaneplassering vært den store saken. Nå ber jeg leserne få med seg følgende: Arbeiderpartiet og Høyre har gjort sine valg. De går for Kongegata-alternativet. Vi vet hva dette vil bety for mange. Svært mange.

I mine innlegg har jeg ved flere anledninger utfordret både AP og Høyre om å svar på hva de vil gjøre med dem som blir tvangsflyttet og brutalt kastet ut av sine boliger og hvordan de vil løse dette. Til nå har ingen svart, og det bør leserne få med seg. Særlig alle dere som vi vet vil bli berørt.

At Høyre bryr seg lite om dere, kommer ikke på meg som noen overraskelse . Men at Arbeiderpartiet kan være med på galskapen, er helt ubegripelig. Jeg trodde de hadde mer omtanke for menneskene, og lot det gå foran.

Mitt stemmevalg denne gang blir for meg enkel. Og nok en gang til alle dere som blir berørte av AP og Høyres beslutning: Vil dere virkelig stemme på noen av disse?

Godt valg!

Tore Larsen

Les også Kjendlie Felumbs tidligere  innlegg «Dette er et ran» på denne link. 

Les saken hvor NRK intervjuet ordfører, BedreLarvik og prosjektsjef i Bane Nor etter beslutningen i kommunestyret her.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *