De fleste har fått med seg at FRP politiker Per Manvik har gjort en del henvendelser til kommunedirektør Gro Herheim den siste tiden

Vi har også sett at dette har medført flere leserbrev. Både fra nyhetsredaktør i ØP, redaktør i ØP, ordfører og fra tidligere justisminister fra FRP.

Nå ser det ut som Manvik fortsetter sine henvendelser og i siste mailen mener han at kommunedirektør Herheim holder han for narr. Se hva han skriver i mailen datert 12 februar 2021.

«Hei, i møte i går formidlet kommunedirektøren at henvendelser skulle skje til deg og ingen andre !

Jeg forventer at det er et snev av seriøsitet i det som ble formidlet til meg i går. Ordfører kan ikke styre hvem og hva jeg tar kontakt om. Det er oppe og avgjort !! Det må Kommunedirektøren forholde seg til !!

Som gruppeleder av det største partiet i opposisjon forventer jeg en smule seriøsitet av Kommunedirektøren utfra hva som ble formidlet under det fysiske møte i møterom Bommestad kl 15,30 – 16,30 i går.

Hvis det å bruke tid på møter med kommundirektøren er bortkasta tid så velger du en holdning til det politiske miljøet som ikke er i tråd med god forvaltningsskikk.

Jeg registrer at jeg ble holdt for narr , og tar med meg det videre !»

Du kan lese hele mail utvekslingen mellom Manvik og Herheim her. 

Bøkebloggen har de siste fem årene «gravd» i mange byggesaker fra tiden hvor Per Manvik satt som leder i Planutvalget. Som mange kjenner til så har Larvik kommune vært en av versting kommunene i Norge  ved å gi dispensasjoner i byggesaker.

Manvik satt som leder av Planutvalget i mange år og på slutten som medlem fremt til 2019.

Er Manvik sitt arbeid i alle disse årene grunnen til konfliktene vi ser i dag? Har han mistet makten han hadde som leder i Planutvalget i alle disse årene ? Er det derfor han nå ønsker direkte kontakt med kommunedirektør?

 

Les tidligere sak «Drives det forskjellsbehandling i Larvik kommune» her. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *