Det var det men den datoen 1 april da.. Vi takker for hyggelig respons og gode tilbakemeldinger.

Larvik kommune sendte ut denne pressemeldingen 26 mars 2021.

«Kommunalsjef Hilde Bøkestad går fra og med 22.3.21 inn i rollen som programleder for By- og lokalsamfunn. Ingvild Aartun konstitueres som leder for Verdiskaping og stedsutvikling, i tillegg til sitt oppdrag som ass. kommunedirektør, inntil videre.» Les hele pressemeldingen her. 

Nå viser det seg at kommunedirektøren allerede nå i dag kan informere om at ny kommunalsjef allerede er på plass fra 1 april 2021.

Bøkebloggen kontaktet Tom Ravndal sent onsdag kveld og han kom med denne korte kommentaren: «Dette gleder jeg meg virkelig til og mye tyder på at det trengs en skikkelig opprydding.»

Kommentar fra ordfører Erik Bringedal: «Vi i Høyre stiller oss meget positive til Tom Ravndal som ny kommunalsjef. Jeg har jo bakgrunn som sjef for ABB, og jeg hadde godt kunnet tenke meg ham som assisterende administrerende direktør der.»

Kommentar fra varaordfører Rune Høiseth, som er litt mer reservert: «Vi har jo en meget spesiell ledelseskultur i vår kommune. Det er viktig at en ny kommunalsjef glir inn i miljøet og ikke bringer med seg for mye nytt. I Larvik AP spør vi ofte eldregruppa om råd i slike ansettelsessaker. Kåre Tørresdal og Ragnar Johannessen er betinget positive, men mener at vi bør invitere Ravndal til et uformelt møte på forhånd, slik vi vet hvor han står. Vi bryter ikke corona-bestemmelsene. Ellers mener jeg at Elin Nyland ville ha vært en utmerket kandidat. Hun kjenner det politiske miljøet innenfra.»

Kommentar fra assisterende kommunedirektør Ingvild Aartun: «Jeg vil sterkt presisere at Bøkestad ikke har blitt degradert. Jeg vil snarere si at hun har blitt oppgradert. Det var etter eget ønske, forstår du det? Jeg hadde nok helst sett at den nye kommunalsjefen hadde vært en kvinne, gjerne med nynorsk som skriftspråk.»

Kommentar fra kommunedirektør Gro Herheim: «Ravndal vil bli en viktig ressurs for oss. Det er også flott at han kunne tiltre stillingen såpass hurtig.»

Kommentar Per Manvik: «Ja, dette var en kjempefin nyhet. Vi i Frp er udelt positive, selv om jeg faktisk kunne tenkt meg denne stillingen selv.»

Bøkebloggen er ganske sikker på at Tom Ravndal er rett mann i denne stillingen. Vi ønsker han lykke til som ny kommunalsjef i Larvik kommune!

 

Les saken om «Hvem tar over som ny styreleder i Drangedalsposten?» her. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *