Larvik-ordfører Erik Bringedal (H) sier han synes Solberg og Høie har gjort en god jobb, men peker på diskusjonen om skjevfordeling av vaksiner som en viktig årsak til misnøyen.

– Det er nok sånn at i de 309 kommunene som har måttet avgi vaksiner, så er det nok større irritasjon og frustrasjon enn det er glede i det 23-24 kommunene som har mottatt flere vaksiner. Det er nok litt av årsaken til det.

Da det ble klart at Larvik var en av kommunene som måtte gi fra seg 35 prosent av sine vaksinedoser i mai, kjente ordføreren selv på frustrasjonen.

Da det ble klart at Larvik var en av kommunene som måtte gi fra seg 35 prosent av sine vaksinedoser i mai, kjente ordføreren selv på frustrasjonen.

– Jeg ble forbanna selv jeg, for å si det rett ut. Men jeg var like mye sur på Folkehelseinstituttet, for det var de som ga rådene, sier Bringedal.

I Vestfold gikk Høyre 8,2 prosentpoeng tilbake i NRKs supermåling tidligere i uka. I Telemark har Høyre gått 5,2 prosentpoeng tilbake.

Men Bringedal sier til NRK at han ikke frykter koronahåndteringen vil påvirke Høyre i valgkampen.

– Jeg tror en ting er å spørre folk direkte nå hvordan de håndterer koronakrisen, og når du skal spørre folk i september hvem som skal styre landet de neste fire åra. Det er to vidt forskjellige spørsmål.

Les hele saken på NRK her.   Og hvis du ikke fikk med deg innslaget på Søndagsrevyen i kveld, så kan du se det her. 

 

Les også saken hvor NRK var på besøk i Larvik 21 mars 2021 her. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *