Tom Ravndal er mannen som varslet om det som er omtalt som en av tidenes største byggeskandaler.

Han  mener at som politiker kan man ikke overprøve lover og regler. Det er noe de fleste vet. Han har fulgt saken i amnesti saken i Kjose og hyttesaken på Lamøya i Larvik.

Denne uttalelsen fra Ravndal medførte at leder av planutvalget i Larvik, Marie Offenberg, gikk ut med følgende uttalelse i lokalavisen. » Hun mener at Ravndal  inngår i en gjeng med nettroll som ofte kommer med uttalelser uten å vise særling inngående kjennskap til sakene.»

FRP politiker Per Manvik uttaler at politikerne i Larvik absolutt er på det nivået de bør være.

I den betente saken i Kjose mener Per Manvik at Statsforvalteren nå viser mistillit overfor lokale politikere når han ikke anerkjenner at det i 2009 ble gitt et generelt amnesti for ulovlige tiltak utført på flere hytter i Kjose.

Hør hele saken på NRK her,

 

Til info så har «nettrollet» Tom Ravndal forøvrig to år på rad holdt gjesteforelesninger for studenter på BI.

Og førstkommende mandag 28 juni drar «nettrollet» Ravndal og BI-professor Petter Gottschalk til Arendal der han er en av flere foredragsholdere om kommuners forvaltning av strandsonen.

Utfordrer herved redaktør Eirik Haugen i ØP til å arrangere et tilsvarende arrangement i Larvik og spesielt invitere Marie Offenberg og Per Manvik.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *