Jeg er tidligere AP medlem . Har idag ingen partipolitisk tilhørighet men er en av velgerne som viste deg og din regjeringspartner tilitt ved å gi deg min stemme. Fordi du sa at nå var det vanlige folks tur .

Jeg vet ikke om det var meg du siktet til ? Jeg er vanlig lønnsmotager. LO organisert og mine kontingent penger gikk gjenom fagforbundet via LO inn til APs valgkamp kasse og jeg bidro dermed på to fronter til at du og Trygve Slagsvold Vedum kunne vinne valget. I september 2021. Mitt bidrag var litet. Men dere fikk hver deres plass. Ved kongens bord . Dere fikk det dere ønsket.

Nå i januar 2022 sitter jeg å leser om mennesker som ikke tør bruke strøm.

Så leser jeg i avisene at Høyre ,AP og SV og SP har nesten kategorisk har stemt ned ett hvert forslag fra opposisjonen for å løse strømkrisa permanent. Mens dere som jeg ga min ene stemme til fordi dere skulle gjøre en forskjell gir strømpakker som ikke løser strømkrisa. Men bare bidrar til at den blir bittelitt lettere å takle i øyeblikket men som kan vare i lange tider og ikke få en permanent løsning.

Statsminister hva med valgløftene fra valget 2021 gjelder de ikke lenger ?

Hvorfor var det riktig av meg å gi en stemme som ga deg et av landets mest prestisje fulle jobber ?

Jeg ber deg bare om to ting akkurat nå til gjengjeld .

Ikke gi oss flere strømpakker men gi oss levlige strømpriser permanent og slippe å snu på krona for å betale strømregninga.

Det var enkelt for meg å gi dere min stemme ved valget jeg håper det ikke er for mye å be om til gjengjeld ?

 

Per Arild Andersen

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *