Kristine Borvik (41) er ansatt som kommunalsjef for verdiskaping og stedsutvikling i Larvik kommune. Hun tiltrer stillingen umiddelbart.

– Kristine er en erfaren leder, som jeg er veldig glad for å få med på laget, sier kommunedirektør Gro Herheim.

Kommunestyret har vedtatt politikk der vi jobber målretta for å styrke Larvik kommunes attraksjonskraft, redusere klimautslipp, bidra til økt næringsutvikling og skape rom for kulturelt mangfold og levende lokalsamfunn.

Borvik skal lede dette arbeidet, et oppdrag hun har vært konstituert i siden i fjor høst.

Verdiskaping og stedsutvikling omfatter virksomhetene arealplan, byggesak, geodata, kultur og idrett, miljø og stedskaping og næring og ressursforvaltning, som til sammen utgjør 170-180 dyktige medarbeidere.

– Vi hadde flere kompetente søkere, og er glad for at den beste kandidaten er en leder som kjenner Larvik godt, både som organisasjon og samfunn. Kristine utmerker seg med sin kunnskap, erfaring og resultater fra utviklingsarbeid, sier Herheim.

Kommunedirektøren forteller at Borvik er mulighetsorientert og opptatt av at innbyggerne våre skal få gode tjenester. Se link til Larvik kommunes hjemmeside her. 

 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *