Larvik kommune har mottatt søknad om tillatelse til å arrangere VM-runde i båtsportens nest øverste klasse 3D og vm I 3X samt nordisk mesterskap i 3Jrundbanerace. Søker er OUTBOARDKLUBBEN v/LarsInge Graver.

Kommunedirektøren er positiv til arrangementet. Det var i 2021 arrangert båtløp i en mindre båtklasse, hvor farten var lavere og banen mindre i utstrekning med samme arrangør. Dette arrangementet ble gjennomført på en god måte. Les hele forslaget fra kommunedirektøren her.

Båtene skal kjøre i området fra innerst i fjorden og ut til på høyde med Risøya. Banen blir markert med bøyer.

Foto: larvik.kommune,no

Saken ble behandlet i Formannskapet onsdag 8 juni og flertallet stemte for at det blir VM-runde i Larviksfjorden.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *