Green Landscaping Group AB har 7 oktober 2022 signert en avtale om å kjøpe H&K Sandnes AS med en omsetning på ca NOK 140 millioner.

H&K Sandnes ble grunnlagt i 1972 og er i dag et veletablert selskap med sunn lønnsomhet og en lang og suksessrik historie. Selskapet tilbyr komplette grunnarbeidstjenester innen infrastruktur til både offentlige kunder og eiendomsutviklere, hovedsakelig i Vestfold og Grenland. Selskapet sysselsetter cirka 50 ansatte og er basert i Larvik.

Transaksjonen inkluderer også et majoritetseierskap i datterselskapet No Dig Vestfold AS, som har spesialisert seg på horisontalboring i løsmasser til vann- og avløpsledninger.

«H&K Sandnes er et solid selskap som gjennom 50 års drift har bygget en sterk merkevare innenfor sitt felt og samlet enestående kompetanse innen grunnarbeid. Gjennom sine tjenester bidrar selskapet til å skape samfunnsnytte og har gjennom sitt fokus på kvalitet, arbeidsmiljø og kundetilfredshet skapt en effektiv organisasjon som er godt rustet for fremtiden. H&K Sandnes vil styrke oss ytterligere som gruppe på det norske markedet,» sier Atle Roll-Matthiesen, Regionsjef Norge, Green Landscaping Group.

«Vi er stolte av selskapet vårt og vår historie. Våre kunder og ansatte fortjener det beste og vi er sikre på at forutsetningene for å gi dem best øker med vår inntreden i Green Landscaping Group. Vi gleder oss til å skrive ny historie i en ny kontekst,» sier Rune Sandnes, administrerende direktør, H&K Sandnes. 

«Vi ønsker eierne Rune og Kåre Sandnes, Halvard Eikås og Klas Öyen og deres ansatte hjertelig velkommen til Green Landscaping Group,» avslutter Atle Roll-Matthiesen, regionsjef Norge.

Green Landscaping Group kjøper 100 prosent av aksjene i H&K Sandnes. 13. oktober 2022 ble det mottatt godkjenning fra Konkurransetilsynet,

Se pressemeldingen fra  7. oktober 2022 her og pressemelding fra 21. oktober 2022 her. 

Bøkebloggen ønsker gamle eiere og alle ansatte i H&K Sandnes i Larvik lykke til med svenske eiere.

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *