11.desember 2020 åpnet Larvik bibliotek i nye lokaler i Nansetgata 12-14 i sentrum. De nye lokalene er på ca 1800 kvadratmeter og alt er samlet på en flate. Her er det både stillesoner og forskjellige rom som kan benyttes til studier.

Nå har Larvik kommune oppsummert status etter to år med erfaring i disse lokalene.

Besøket telles i portaler ved begge innganger, og det er derfor enkelt å finne korrekte tall på dette og besøket høsten 2022 har vært nærmere 40% høyere enn det var høsten 2019 i Badeparken. Les notat fra Larvik kommune her. 

Dette er jo veldig moro og det viser jo at innbyggerne i hele kommunen finner veien til Nansetgata 12-14.

Her kan dere se noen bilder fra de flotte lokalene i Nansetgata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *