«Hjelpepleier Elisabeth Andersson ved Furuheim sykehjem i Larvik kommune har ikke vært på jobb siden onsdagens episode i Brennpunkt ble publisert.» Se episoden her. 

«– Jeg gruer meg til å komme på jobb og tenker mye på hva de kan gjøre med meg. Kan de gi meg sparken? Jeg tenker mye på hvilke konsekvenser jeg kan få. Vil noen ansette meg nå som jeg har stått fram som en varsler? Dette er ting jeg har tenkt på helt siden jeg var med i episoden,» sier hun til Nettavisen.

«– Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger og er helt rørt over alle positive tilbakemeldinger jeg har fått fra tidligere kollegaer, pårørende og vilt fremmede. Jeg har ikke hørt noe fra mine ledere, det hadde jeg ikke forventet heller», sier Andreasson. Les hele saken fra Nettavisen her.

Elisabeth skriver at hun ikke har hørt noe fra sine ledere ennå. Men mulig det er noen ansvarlige politikere som har kontaktet henne?

Vi håper at ledere og ansatte på Furuheim tar i mot Elisabeth som en stor helt på mandag!

Foto i artikkelen er skjermdump fra nrk.no.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *