Batong Media står bak podkasten Avhørt. Podkasten er i dag en av Norges mest populære, med 500 000 månedlige nedlastninger.

Batong Media har i dag 4 ansatte, daglig leder Helge M. Moldver, redaktør Marius Søvik Bergersen, kreativ leder Lars Christian Nygaardstrand og konseptuel produsent Stein Morten Lier. 

Stein Morten Lier er politisønnen som hoppet karriere i næringslivet for å fortelle historier fra en virkelighet de færreste kjenner. Deler av denne saken er klippet fra Norstrands Blad 6 februar 2022. Les hele saken her. 

Som sønn av en kjent privatetterforsker og politimann fikk Stein Morten Lier tidlig oppleve at det finnes en skyggeside av samfunnet. Nå dykker han ned i denne, i podkasten Avhørt.

54 åringen som har vært sjefskonsulent i Capgemini og direktør i Telenor, hoppet av karrieren for å satse på å fortelle historier som ikke har blitt fortalt. Først som forfatter i programserien Insider, og nå med podkasten Avhørt. Podkasten er i dag en av Norges mest populære, med 500 000 månedlige nedlastninger. Der har de hatt med såpass mange betente saker og hardbarka kriminelle å gjøre at han måtte skaffe seg beskyttelse – rottweileren Nova.

Stein Morten vokser opp i et politibyggelag på Skullerud, med politifolk på alle kanter, som den den mellomste av tre brødre. At faren deres jobber i politiet er ikke noe spesielt. Men etter hvert skal det gå opp for dem at faren deres ikke er en hvilken som helst politimann. Politiinspektør og privatetterforsker Leif A. Lier er en rikskjendis, respektert, fryktet og hatet.

Far og sønn har et nært forhold i dag. Leif A. Lier er nå 82 år.

– Jeg besøker ham én gang i uka, og han er interessert i det vi driver med. Han abonnerer på Avhørt, og synes det er gøy. Jeg har ikke fått noen tilbakemelding fra ham på at vi har gjort en dårlig jobb.

Hva er det dere får ut av folk, som ikke politiet klarer, mener du?

Det er så mye som foregår der ute som aldri kommer frem, og så mange saker politiet ikke følger opp, at du aner ikke!

Nå har de satt søkelyset på alle brannene på Langestrand i 1997 med spesiell fokus på brannen i Mellomgata 24 natten til 27 november 1997. Dagbladet omtalte brannen 6 mars 1999, les saken her. 

Batong Media har jobbet med saken siste halvår i 2022 og resultatet  vil komme i 8 episoder i podcasten Avhørt.

Første episode kommer allerede i morgen mandag 30 januar 2023.

Episodene er lagt ut på PodMe og Appen kan lastes ned på App Store eller Google Play.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *