Torget 1 er og blir en fiasko uansett hva Bringedal og kanskje resten av kommunestyret måtte mene. Merkelig at det er så mye hemmelighold i forbindelse med dette kjøpet. Det er nok bare max 10% av befolkningen som mener at dette er et godt kjøp. Det er jo et tegn på at Larvik kommune er i utakt med innbyggerne.

Bringedal mener at dette kjøpet er viktig for Larvik sentrum. Hvis dette skulle være riktig så er det veldig rart at samme mann vil rasere sentrum med jernbanen i Kongegata. Det hviler et spøkelse over et sentrum, som forfaller mer og mer for hver dag som går, på grunn av båndlegging av eiendommer. Larvik kommune vil bevare sentrum med den ene hånda, for så å rasere sentrum med den andre. Dette er vanvidd satt i system.

Det er stor fare for at kjøpet av Torget 1 vil bli en ny «Festiviteten-sak» (som kommunen kostet på ca. 40 mill og solgte for 1 krone). Dette er jo et tegn på dårlig økonomisk sans, eller mener du virkelig at dette er fornuftig bruk av midler, Bringedal?

Hva får Bringedal til å tro at det er midler til å vedlikeholde Torget 1 når vi vet at etterslepet på vedlikehold av kommunale bygg er på flere 100 mill.

Hadde det ikke vært mye bedre å la private aktører bygge nytt rådhus på Badetomta og så leie der. Dette må jo være en gunstigere plassering av et rådhus, både for besøkende og ansatte, når det gjelder parkering og tilgjengelighet. Skulle ikke Larvik ha et bilfritt sentrum?

Når det gjelder de kommunene rundt oss som har egne rådhus, vil jeg tro at de har brukt midler på en mer fornuftig måte enn Larvik kommune har gjort.

Til slutt om Bringedals sleivspark. Du bør gå litt i deg sjøl og se at du ikke fremmer Larviks interesser ved å kjøpe Torget 1 og gå inn for jernbanen i sentrum. Sleivsparkene vitner om arroganse uten like.

Sørensen har fått så hatten passer for den gode artikkelen han skrev om forholdene på Furuheim.

Manvik og resten av Fremskrittspartiet fordi de alltid stemmer nei til store, dyre investeringer i kommunen.

Selg Torget 1 så fort som mulig, før kommunen begynner å kaste ut penger på vedlikehold.

Det er trist at det har gått så langt at når politikere uttaler seg enten skriftlig eller muntlig, så må vi gå ut i fra at 80% er fordekt løgn, og resten er ofte vås.

Stor takk til Sørensen og konstituert ansvarlig redaktør i ØP, Tonje E. Skjørtvedt, for flotte innlegg i forbindelse med kritikken av forholdene på Furuheim. Dette var innlegg helt i takt med Larvik-innbyggernes meninger.

Jan Helge Holm Johansen

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *