Nyhetsredaktør Jeanette Brubakken i Kragerø Blad har en god leder i avisen på fredag. Hun skriver blant annet dette.

«I dag kan egentlig alle være redaktører på sosiale medier. Nyheter sprer seg lynkjapt, og uansett hvor rask man er på tastaturet, så er gjerne resultatene fra en håndball- eller fotballkamp ute før vi har rukket å skrive ingressen.»

«Det er ikke mulig å drive en avis uten abonnenter. For tro det eller ei – journalister skal ha lønn som folk flest. Og de som betaler lønna vår er nettopp abonnentene våre, i tillegg til våre annonsører selvfølgelig. Men nå skriver jeg ut ifra et redaksjonelt perspektiv.»

«Vi i lokalavisa vet at det vi gjør har stor betydning for lokalsamfunnet, og vår oppgave er ikke noe vi tar lett på, det skal alle våre lesere vite.»

«I tillegg vil jeg legge til at vi de siste årene har brukt betydelige ressurser på gravejournalistikk, noe som er et tungt og tidkrevende arbeid. KVs gravejournalistikk har til nå blant annet ført til at vi ble nominert til en journalistikkpris i fjor, noe vi er veldig stolte av.» Les hele Brubakkens leder her.

Men vi savner de ukentlige lederne i Østlands-Posten i Larvik!

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *