Byggmakker satser stort på proffmarkedet i sin nye markedsstrategi. Nå fyller de på med nye ressurser i markedsavdelingen for å bygge opp under satsingen.

«- Vi ønsker å ta markedsandeler og topper laget. Med dette tar vi ned våre byråkostnader, og styrker kompetansen vi har inhouse. Der mange i vår bransje permitterer og sier opp folk, har vår strategi gitt oss mulighet til å styrke oss,» sier markedsdirektør Marianne Bostrøm.

Bostrøm har opprettet egen stilling som skal jobbe tett opp mot satsingsområdet i proffsegmentet. Den fylles av Tonje Hvalvik som nylig har flyttet hjem til Norge etter flere år i London hvor hun blant annet har jobbet som marketing manager for Jotun.

Karoline Evju er ansatt som designer og kreatør. Hun har mange års erfaring fra reklamebyrået Metro Branding, hvor hun har jobbet med kunder som Bertel O. Steen, Jotun og Olden.

Peter Kihlman Foto: privat

Byggmakker har også ansatt Peter Kihlman som ny innholdsprodusent. Han drev lenge en av landets mest populære blogger under navnet Pappahjerte, og har i tillegg lang erfaring som tekstforfatter, digital markedsfører og innholdsprodusent. Les hele saken på Kampanje her. 

Vi ønsker lykke til i nye spennende jobber.

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

* Følg Bøkebloggen på Facebook *