Lokale journalister var fredag kveld samlet i Larvik for å feire den beste journalistikken i fylket.

Tradisjonelt har denne prisfesten vært arrangert av hvert lokallag i Norsk Journalistlag for seg – men selv om Vestfold og Telemark enn så lenge er ett fylke, har ikke de to lokallagene i fagforeningen slått seg sammen.

Til tross for det hadde de to lokallagene slått seg sammen for en felles fest på Quality Hotel Grand i Larvik hvor det ble kåret egne vinnere for hvert av de to lokallagene.

Den høythengende hovedprisen gikk i år til Christian Nicolai Bjørke, Henrik Bøe og Caroline Utti i NRK for deres gravereportasje om Tik Tok, og hvordan denne appen påvirker barn og unge.

Også prisen for Åpen klasse gikk til NRK.

Richard Aune, Henrik Bøe, Håkon Eliassen, Rune Christoffer Holm, Hilde Martine Lindgren, Nils F. Skumsvoll, Lars Tore Endresen, Per-Kåre Sandbakk og Thomas Nikolai Blekeli har alle jobbet sammen om reportasjen «Hyttelandet» som ble publisert i april i fjor.

Årets nyhetssak var det Emira Holmøy i Tønsbergs Blad som vant, for sin sak «Håøya – en øy for alle».

Prisen for Årets featurereportasje gikk til Linea Celine Søgaard fra Sandefjords blad for saken «Nei, jeg blir ikke eldre. Jeg skal ta livet mitt». Linea vant også prisen for Årets foto med hovedbildet til den samme reportasjen. Les hele saken fra Norsk Journalistlag her. 

Vi gratulerer alle vinnerne med prisene!

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *