«Treschow-familien – en av Norges eldste adelsfamilier – har alltid vært omsvøpt av en viss mystikk. Nå vil avdøde Mille-Marie Treschows datter, Victoria, riste ut alle gjenværende spøkelser i en ny og svært personlig bok.»

«Snart fem år har gått siden den mørkeste dagen i Victoria Treschows (34) liv. Dagen da mamma Mille-Marie døde brått og uventet.»

«Ingen i familien har kommentert Treschows død tidligere, men i sin nye bok «Sommerfugl i kram snø» tar Victoria Treschow oss helt med inn på intensivavdelingen på Sykehuset Vestfold og beskriver de siste øyeblikkene i morens liv og hvordan hun opplevde dem.»

I dag var Victoria Treschow gjest hos God morgen Norge på TV2. Les hele historien på TV2.no her. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *