I kveld blir det avholdt ekstraordinært møte i hovedutvalget for miljø, kultur og næring i Larvik med én sak på agendaen, nemlig ny behandling av sjenkesaken.

I Sjøparken på Agnes har John Arne Ustad etablert sitt eget mikrobryggeri. Denne sommeren hadde han gledet seg til å servere godsakene til gjestene som besøker bryggeriet.

Men i forrige møte i utvalget ble det ikke flertall hos politikerne i utvalget.Se vedtaket her. 

Allerede 8 juni klaget Ustad saken inn og han skrev blant annet dette i klagen:

«Vi fikk avslag på skjenkebevilling i våre lokaler på Sjøparken Agnes fra Hovedutvalget for Miljø, kultur og næring har i møte den 31.mai 2023, sak 057/23.»

«Vi føler oss misforstått både i konseptet og hva angår beliggenhet nede på Sjøparken.
Vi ønsker dere tar en ny vurdering i vår sak da vi føler dere ikke har fått med dere vårt konsept. Vi skal ikke drive pub med høy musikk fra 08.oo til 02.00 Vi driver ett ølbryggeri med tilhørende tastingroom hvor man kan sitte ned å nyte god lokalt øl brygget på stedet.» Les hele klagen her. 

Da blir det på nytt politikerne som skal avgjøre denne saken i kveld. Saksbehandler skriver dette i innstillingen til saken:

«Klage fra Agnes Brygghus AS, org.nr.: 919 086 815 på vedtak om avslag på søknad om skjenkebevilling fattet av hovedutvalget for miljø, kultur og næring den 31.mai 2023, sak 057/23. Klagen anses ikke å inneholde nye opplysninger som ikke var kjent ved behandlingen av saken. Klagen på hovedutvalget for miljø, kultur og nærings enkeltvedtak av 31.mai 2023, søknad om alminnelig skjenkebevilling for skjenking av alkoholholdig drikk i gruppe 1, 2 og 3 til puben Agnes Brygghus med tilhørende uteservering, avslås. Klagen oversendes Statsforvalteren i Vestfold og Telemark for endelig behandling og avgjørelse.» Les hele innstillingen her. 

Bøkebloggen tipper at blir flertall i kveldens møte slik at beboerne i Sjøparken kan få seg en øl.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *