Nicolai Budkov Kjær debuterte i dag  i sin første Grand Slam som junior og knuste britiske Zach Stephens med 6-1, 6-2.

I 2015 var nåværende verdensfirer Casper Ruud omtrent rangert likt som unge Kjær.

«– Det er så rått. Jeg har alltid drømt om å spille de store turneringene. Nå er det junior, men det er på samme plass og på de samme forholdene som proffene. Det er utrolig kult å kunne være med på det», sier Budkov Kjær til TV 2.

«– Det er imponerende og gøy å se han tør å satse. Det er gøy at han går litt samme vei som meg også. Det er positive og utfordrende ting med å være fra Norge. Det er ikke mange her som er i samme situasjon som deg, og man reiser så å si alltid alene som spiller fra eget land,» sier Casper Ruud til TV 2. Les hele saken på TV2.no her.

Bøkebloggen gratulerer Nicolai Budkov Kjær med dagens seier og gleder oss til å følge han videre i Junior Wimbledon.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *