I dag 2 september 2023 har Elin Ørjasæter skrevet en kronikk i Nettavisen,  «Bevisstløsheten og inkompetansen er til å skjære tenner over.»

Kronikken handler om Anniken Huitfeldt virkelig kan bli sittende som statsråd etter den siste ukas avsløringer om ektemannens aksjekjøp.

Her er litt av det som er skrevet i saken og nedenstående skrevet med blått er sitat fra dagens sak i Nettavisen.

Det Huitfeldtske hjem er som en spionroman, der kona i en mektig posisjon ikke aner at mannen jobber for en fremmed makt, nemlig den Flem/Huitfeldtske privatøkonomi.

Kan Anniken Huitfeldt virkelig bli sittende som statsråd etter den siste ukas avsløringer om ektemannens aksjekjøp? I så fall viser Støre seg som en håpløst svak leder.

Hvorfor: Fordi likebehandling er grunnleggende. Ola Borten Moe måtte gå for lignende omstendigheter.

Men Huitfeldt-saken er verre. Dels fordi det dreier seg om kortsiktige plasseringer i stedet for Borten Moes mer langsiktige. Kortsiktig kjøp og salg øker selvfølgelig muligheten for å gjøre kjappe klipp bygget på innsideinformasjon. Les hele kronikken fra Nettavisen her.

Sitat slutt.

Det blir spennende om statsminister Støre nå forskjellsbehandler på grunn av personlig vennskap og at Anniken Huitfeldt får fortsette som minister etter dette.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *