Bøkebloggen skrev om Nicolai Budkov Kjær 12 juli i år da han gikk til  tredje runde i Junior Wimbledon . Les saken her. 

Denne uken har han debuterte for Norge i Davis Cup hvor han igjen imponerte med storspill. Her fikk det norske stortalentet bryne seg på nummer 70 i verden. TV2 har skrevet om Kjær i en sak 17 september.

Her er litt av det som er skrevet i saken og nedenstående skrevet med blått er sitat fra saken.

Casper Ruud er ikke med i Peru denne helgen hvor Norge spiller Davis Cup mot nettopp Peru. Dermed var det duket for at 17 år gamle Nicolai Budkov Kjær skulle få debuten sin i Davis Cup.

Og det ble ikke hvilken som helst debut. I tillegg til at det er stort nok i seg selv å representere Norge i den historiske turneringen, så var det også hans første kamp mot en topp 100-spiller.

Juan Pablo Varillas var motstanderen og han er rangert som nummer 70 i verden. Tidligere i år har 27-åringen fra Peru møtt spillere som Novak Djokovic, Alexander Zverev og Andrej Rubljov.

– Det var utrolig kult å spille min første kamp i Davis Cup. Det er kult å representere landet sitt. Jeg hadde ikke så mye tape ettersom han er såpass god, og jeg synes jeg klarte å utføre oppgaven ganske greit. Men han ble litt for sterk, sier Kjær til TV 2 etter kampen. Les hele saken fra TV2  her. 

Sitat slutt.

Bøkebloggen gratulerer Nicolai Budkov Kjær med innsatsen i Davis Cup og gleder oss til å følge han videre.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *