Denne uken har den 30. Bygg Reis Deg messen vært arrangert på NOVA Spektrum i Lillestrøm og det har vært samlet over 350 utstillere fra 15 ulike land. Fritzøe Engros  AS fra Larvik har hatt en stor stand.

Fritzøe Engros vant prisen for beste fysiske stand. Juryen bestod i år av adm.dir. for Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø, adm.dir. i Byggevareindustrien og Jøns Sjøgren med god hjelp fra hele teamet bak Bygg Reis Deg.

  • Nå er vi for det første fryktelig stolte. Vi har brukt mye tid og energi på standen, så dette gir en skikkelig intern boost til hele Fritzøe Engros. Jeg tror vi skiller oss ut på en god måte med detaljnivået vi har lagt i å vise frem produkter og at vi har sørger for en rød tråd i hele prosjektet, sier Ole Kristian Hansejordet, markedssjef i Fritzøe Engros
  • Når man ser hva slags arbeid som blir lagt ned og når jeg ser hvor stolte de ansatte er, betyr dette mye. Dette er en god anerkjennelse, sier Espen Randsted, administrerende direktør i Fritzøe Engros

Juryen begrunner tildelingen med at Fritzøe Engros har tenkt helhetlig når det gjelder utformingen av messeområdet sitt.  Les hele saken hos «Bygg Reis Deg» her.

Bøkebloggen gratulerer Fritzøe Engros med prisen!

 

 Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.comhvis dere har noe på hjertet.