Larvik kommune har i dag publisert en sak hvor «Bøketrollet» kom på plass på den nye lekeplassen i Bøkeskogen.

Her er litt av det som er skrevet i saken og nedenstående skrevet med blått er sitat fra saken.

Onsdag formiddag ankom en 27 tonn tung attraksjon lekeplassen i Bøkeskogen. Foran mange skuelystne, deriblant varaordfører Gina Johnsen, ble «Bøketrollet» heist på plass av dugnadsgjengen fra entreprenør Kaare Mortensen.

Det er Lundhs som har donert steinen, som veide nærmere 40 tonn før Kuhn satte i gang. 13 tonn senere er den altså så godt som ferdig – nå gjenstår bare finpussen de kommende dagene. 

Det er Larvik og Omegn Turistforening, ved Bøkeskogutvalget, som har vært pådriverne for den nye og spektakulære lekeplassen i Bøkeskogen. I våres presenterte de «Bøkebølgen», som er blitt en stor suksess, og nå kommer altså hovedattraksjonen «Bøketrollet». 

Midlene har de fått gjennom kommunestyret (1,5 millioner kroner), Larviksbanken og Sparebankstiftelsen DNB (en halv million kroner), samt dugnadsarbeid og graving fra entreprenør Kaare Mortensen og larvikitt fra Lundhs.  Les hele saken på Larvik kommunes hjemmeside her.

Sitat slutt.

Til info så vil den offisielle avdukingen av Bøketrollet skje under Kulturnatt 11. november, klokka 18.00.

 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.comhvis dere har noe på hjertet.