Fokus Larvik har en lang tradisjon som varmer hjertene og sprer glede blant dem som trenger det mest. «Det er ikke jul uten Elisabeths jul,» sa en ung gutt en gang, og Fokus Larvik er stolte av å holde fast på denne tradisjonen i samarbeid med Barnevernet i Larvik!

Besøk hos Elisabeths jul. Foto: Fokus Larvik

Hvert år samles omtrent 30 barn med tilknytning til Barnevernet i Larvik for en uforglemmelig dag midt i vinterlandskapet. Vi har en hyggelig samling i skogen, hvor det serveres mat, litt godterier og deles ut noen julegaver. Kjell Johnny Eftedal fra Fokus Larvik deler entusiastisk om denne begivenheten, som har blitt et høydepunkt for både barn og voksne. «-Hvis jeg ikke tar helt feil, så er det det tiende året vi arrangerer tur til Elisabeths jul» sier Eftedal.

Besøk hos Elisabeths jul. Foto: Fokus Larvik

Aktiviteter fra grilling under åpen himmel til hesteridning er av stor glede for barn. For å ikke glemme Nissen selv, som også kommer innom for å spre litt ekstra julemagi. Alle barna reiser hjem med smil og gaver. De får også sitt eget juletre med hjem. Foreldrene får med et gavekort til julemat.

Besøk hos Elisabeths jul. Foto: Fokus Larvik

«-Det er ikke bare gaver og aktiviteter. Det er en tradisjon som binder oss sammen som samfunn,» sier Kjell Johnny Eftedal. «Det er en glede for oss i Fokus Larvik å holde fast på en tradisjon som virkelig betyr noe.»

Elisabeths jul er mer enn bare en førjulstur. Det er et uttrykk for fellesskap, omsorg og kjærlighet. I denne førjulstiden lyser tradisjonen opp livene til dem som trenger det mest.

Besøk hos Elisabeths jul. Foto: Fokus Larvik

Vi takker våre benksponsorer, næringslivet i Larvik, som gjør dette mulig.
Hver sponsor får firmanavnet sitt på benken, og pengene klubben får inn går til positive prosjekter og hjelp til personer og organisasjoner i Larvikdistriktet.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.comhvis dere har noe på hjertet.