Husker Bøkebloggens lesere at Andreas Markusson i vårt intervju med ham, som ble lagt ut 30. januar 2024, svarte at han foreløpig ikke var invitert til premieren, og at han syntes det var litt underlig at så ikke var skjedd.

Bøkebloggen spurte informasjonssjef Margareta Magnus Myhre om hvorfor Markusson ikke var blitt invitert. Hun meddelte oss at premiereinvitasjonene ikke var sendt ut, som betød at ingen var invitert til premieren på det daværende tidspunkt.

Myhre sendte oss en epost, datert 19. februar, der hun skrev at Oslo Nye Teater gjerne ville invitere ham til premieren på Fredrikssons fabrikk.

Markusson sendte oss en epost, datert 21. februar, der han skrev følgende:

«-Da er jeg invitert til premieren. Takk for innsatsen!».

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *