Bøkebloggen leser nå at det er ønsker om både Mathall og Foodtrucks i Larvik


Bilde er fra Mathallen i Oslo sin hjemmeside

Er det egentlig noen som tror at det er liv laga for en Mathall i lille Larvik ? Dere som roper høyest om både Mathall og Foodtrucks er dere ofte i sentrum av Larvik og benytter dere av dagens tilbud ? 

Larviks innbyggere er heldige som i dag har Slakter Abrahamsen som nå er Vestfolds eneste slakter. Alle dere som roper på Mathall, vi håper dere kjøper kjøttvarene deres her ? I følge Slakter Abrahamsen sin hjemmeside så er det ikke så lenge siden det var 14 slaktere i Larvik…


Bilde er fra Mathallen i Oslo sin hjemmeside

Vi er også heldige som har egen baker i sentrum. Jensens Conditori i Kongegata er nå eneste baker i sentrum av Larvik. 

Teamet i Bøkebloggen er personer som stort sett er over halvveis i livet og vi bruker butikkene i sentrum av Larvik. Men når vi daglig er innom både slakteren og bakeren i sentrum så er det godt voksne mennesker vi treffer der. 

Betyr dette at yngre mennesker i dag har hovedfokus på pris og ikke kvalitet når de handler ? Derfor handler de ikke varene sine hos slakter og baker i sentrum men velger billigere produkter i matvarebutikkene ?  

Yngre mennesker benytter også netthandel av andre typer varer og dette medfører nedleggelse av flere butikker i Larvik sentrum i disse dager. 

 

Bøkebloggen vil også både ha Mathall og Foodtrucks til Larvik sentrum, men vi har levd såpass lenge at vi er fornøyde hvis vi greier å beholde Slakter Abrahamsen og Jensens Conditori i Kongegata i noen år til . Og selvfølgelig  Potetvogna på Storgata. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *