Tilsynsdagen er direktoratets årlige konferanse for byggesaksmedarbeidere som jobber med tilsyn. I år ble konferansen digital og den ble streamet mandag 2. november. Hele seansen kan du se her. 

En gang i året arrangerer DIBK (Direktoratet for Byggkvalitet) Byggesaksdagene og Tilsynsdagen.
På tilsvarende arrangement i 2019 hadde direktoratet hentet inn to ansatte fra Byggesak i Larvik kommune for å holde et 40 minutters innlegg om hvordan Larvik kommune utførte sine tilsyn. Hør hele foredraget på YouTube her.

 

I foredraget blir politikerne i Larvik holdt for narr. Merk dere kommentarene: » Politisk innblanding» , «Politikerne kan ikke komme inn å skjønne».

Vi trodde faktisk at politikerne hadde det øverste ansvar i kommunen? Er ikke ordfører og kommunestyret de ansattes styreleder og styremedlemmer i Larvik kommune «AS»?

Tilsynsjuristen holdt også et foredrag på Byggesaksdagen 2019 som du kan høre her. 

Begge foredragene medførte mye støy både i media og i korridorene i Larvik kommune. Lokalavisa hadde flere oppslag i saken og dette førte til at Ellingsen sa opp sin jobb. Link til sak her.

Vi observerer nå at det er mye støy rundt Byggesak i Larvik kommune. Tidligere justisminister Anders Anundsen fra Stavern har sendt et brev til kommunedirektøren hvor han vil ha svar på hvordan bygningsinspektøren kunne jobbe med en sak hvor broren hans er part. Les brevet her.

 

Les også om ulovlighetene i Svartebukt saken på denne link.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *