Etter at Bøkebloggen skrev saken om at Larvik fikk en dobbelt verdensmester i styrkeløft så sendte vi en epost til ordfører Erik Bringedal:

» –Jeg vet ikke om du har fått med deg at Larvik lørdag fikk en dobbelt verdensmester i styrkeløft? Oskar Alexander Kowalczyk deltar i disse dager i det åttende verdenslekene for kortvokste (8th World Dwarf Games), som avholdes i sportshøyskolen i Köln 28. juli–5. august 2023. Det er det aller første verdensmesterskapet som Oskar har deltatt i. Utøvere fra cirka 20 forskjellige nasjoner fra hele verden konkurrerer i årets leker. Oskar skal delta i svømming på fredag. Så det kan bli flere medaljer. Det er ikke ofte vi har hatt verdensmestre fra Larvik. Synes du ikke at kommunen burde gjøre stas på Oskar?»

Svaret til Bringedal er som følger: «-Takk for henvendelsen som er helt relevant og jeg kan forsikre deg om at vi jobber med saken.»

Dette er virkelig en gladnyhet for Oskar, hans familie og alle hans venner fra hele verden, som samlet inn penger slik at han kunne reise til Tyskland.

Oskar kommer hjem til Larvik natt til tirsdag i neste uke. Bøkebloggen oppfordrer alle larvikinger som liker å flagge til å heise det norske flagget til ære for verdensmesteren!

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *