Elin Ørjasæter var sist uke på besøk hos Helge Lurås i hans podcast «Lurås«. Her ble følgende saker diskutert «Erna Solberg, norske medier, flørting på jobb, alderdom, kvinner i forsvaret».

Helge Lurås (født i Drammen er en tidligere offiser og sikkerhetspolitisk kommentator. Lurås var ansvarlig redaktør for nettavisen Resett fra 2017 til 2022, da han ble avsatt etter en konflikt med styret.  I august samme år startet han ny nettavis, med navnet iNyheter.

Elin Ørjasæter (61) er dosent innen HR og personalledelse på Høyskolen Kristiania, hun skriver ofte i Nettavisen og holder foredrag. Hun har jobbet som journalist og kommentator, skrevet bøker og vært med i Skal vi danse.

Hun bor i Larvik der hun også har engasjert seg i Senterpartiet. Ørjasæter har sittet i Kringkastingsrådet, der hun trakk seg etter uenighet om NRKs håndtering av en klagestorm om bruk av hijab.

I denne podkasten starter diskusjonen med Erna Solberg, norske medier, flørting på jobb, kvinner i forsvaret og ender med diskusjon om samfunnet holder liv i syke og gamle mennesker for lenge.

Hør hele podcast episoden her.

 

 Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.comhvis dere har noe på hjertet.