Bøkebloggen mottok sent mandag denne mailen fra Ola Mjelde.

«-Jeg har lyst til at dere skal skrive litt om Kjose 4H

Den lille bygda Kjose, feirer hvert år høstfesten til Kjose 4H i november. Dette er bygdas store begivenhet og flesteparten av Kjoses inbyggere stiller opp på denne festen. Ungdommer fra 10 til 18 er med både fra Kjose og larvik, og gjennom hele året har de arbeidet med oppgavene sine som de stiller ut på festen. (mer info finner dere på Kjose 4H) Hele klubben har i flere dager jobbet med forberedelsene på Eikvang. Lyd od lys er rigget opp, medlemmene har rigget scenen og foreldregruppa har hele dagen før festen smurt smørbrød og laget kaker.

Hvert år inviteres Larviks ordfører, og denne gangen fikk de endelig et positivt svar fra Gulla Løken, Hun takket for invitasjonen og ville gjerne sjekke kalenderen for å stille på høstfesten. Vi må helt tilbake til Øyvind Rise Jensen da en ordfører var tilstede på Kjose 4H sin høstfest!

Blandt medlemmene var det stor begeistring. «Ordføreren kommer kanskje». «Vi må lage en sketsj hvor hun er med!» Stemningen var stor og Eikvang ble pyntet fra topp til tå.

Da scenen gikk opp klokka 18,30 lørdag 4. november var salen fullsatt. Det var bare en stol som var tom. Larviks nye ordfører var ikke der! Hva gjør vi med sketsjen da, summet det mellom medlemmene. Hun kommer jo ikke!

The show must go on, men skuffelsen var stor både blandt publikum og medlemmer.

Som jeg skriver kan dere få mer informasjon om denne flotte organisasjonen ved å søke på 4H. Medlemmen som gjennomfører 4H får en fantastisk læring om å stå på egene ben, lære om lederskap og det å stå alene på en scene å fremføre et budskap. Medlemmene får gjennom disse 8 årene tilbud om forskjellige kurs blandt annet i ledelse. Å ha diplom for fullført 4H medlemskap er en viktig del av CV«n når de senere skal ut i arbeidslivet.

Kjose 4H ble nok en gang en knallsuksess men ordføreren var savnet!

Ola Mjelde

Bøkebloggen har i dag sendt saken over til vår nye ordfører Birgitte Gulla Løken for en kommentar på dette.

Ordfører svarte oss raskt opp og skriver dette i en mail til oss etter å ha lest saken:

«-Jeg må bare beklage at dette arrangementet glapp for meg. 
Jeg er glad for å høre at Kjose 4H også denne gangen ble en suksess. Så håper jeg på en ny invitasjon ved neste korsvei, og beklager igjen at det rett og slett ble borte for meg.»

 

 Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.comhvis dere har noe på hjertet.