Vi har dessverre erfart at det finnes to typer investorer / utbyggere i Norge og det gjør det også i Larvik.

Investorer og utbyggere. 

Vi har dessverre erfart at det finnes to typer investorer / utbyggere i Norge og det gjør det også i Larvik. Den seriøse investor/utbygger leverer god kvalitet og rydder umiddelbart opp hvis det er mangler, mens den useriøse investor / utbygger skyver problemene foran seg og håper at ting skal bli foreldet slik at de kan springe fra ansvaret. Her er det to frister som gjelder, foreldelses loven med frist på 3 år og reklamasjons loven med frist på 5 år.  

Bøkebloggen vil fremover komme med flere artikler for å sette fokus på dette. Alle ser at det bygges mengder av nye leiligheter nå. Leilighetene kan være en del av større sameier / borettslag og vi ser også at investorer kjøper opp eldre eneboliger med store tomter i etablerte boligområder. Så kommer det opp leilighets komplekser med to, fire eller seks leiligheter som desverre sjelden passer inn med den eksisterende bebyggelse i området. 

Og investorer prøver selvfølgelig å bygge billig og selge dyrt, eller hva mener leserne ?

Bøkebloggen håper med disse artiklene å få satt fokus på dette. Vi vet at det desverre finnes en del eksempler på dette også i Larvik.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *