Den gamle slakterbutikken til Hem beliggende i Nansetgata fikk sin omvandling til en flott Hi-Fi butikk i 1983.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

Strandberg åpnet sin første forretning i Porsgrunn 10 november 1973. I Larvik kjøpte de slakter Hem sine gamle lokaler i Nansetgata 81 hvor de åpnet butikken i 1983. Butikken i Bø i Telemark ble åpnet i 1998. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Butikken i Nansetgata 81 i Larvik

 

Hos Strandberg er fokuset på service og kunnskap rundt det de driver med. Det innebærer at du både får produktet som passer ditt behov, men også noen å snakke med om det skulle være noe du lurer på i etterkant av kjøp.
Strandberg har også eget serviceverksted ved avdelingen i Skien som også server de andre avdelingene i Larvik og Bø.  De er en av få faghandlene igjen som har eget serviceverksted. Strandberg håndterer service innenfor blant annet Hi-Fi, DVD, videokamera, LCD, LED og plasma apparater.
Du kan føle deg trygg på at ditt produkt er i gode hender, uansett om uhellet har vært ute, eller det gjelder en garanti-forespørsel.

Strandberg er en spesial butikk som satser på kvalitets merker både på TV og lydanlegg. De har egne montører som tar seg av montasje av parabol anlegg.
Tar seg også av montering av  lydanlegg, prosjektorer og mikrofonløsninger for skoler, restauranter, møterom og konferanserom. Alt fra bakgrunnsmusikk til store PA systemer (for diskoteker/puber) er blitt levert og montert av Strandberg. Kjente, gjennomprøvde systemer med de mest anerkjente merkene som JBL, HK, Mackie, Yamaha, Bose m.fl.

Hvis Larviks befolkning fortsatt ønsker å ha en spesial butikk med kompetanse på bilde og lyd, så må dere fortsette å handle i Nansetgata 81. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Strandberg har egen hjemmeside og egen Facebook gruppe hvor det legges ut nyheter og gode tilbud. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anlegg med DAB og CD spiller. Og Bluetooth. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anlegg med innebygd DAB og CD spiller

 

Les også Bøkebloggens tidligere innlegg om byens eneste Skomaker verksted. 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har tips om firmaer som fortjener en omtale.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *