«Ikke før har han blitt tatt med buksene nede i et forsøk på å manipulere illustrasjonstegningene av Grandkvartalet, så forsøker han på nytt med et ubehjelpelig stunt​», lyder ordene til Bøkebloggens gjesteblogger Mai H. Grunden

 Les hele innlegget til Mai H. Grundeni sin helhet under bildet av Grandkvartalet.

 

AAMO»S GRANDIOSE SAMRØRE

I et leserbrev i ØP 27.4 forsøker ark. Skogstad Aamo seg på et mislykket tilsvar til Kjersti Grøn Stub og ender opp med et samrøre og sammenblanding der juridisk bindende dokumenter nå plutselig tilsidesettes og for ham tydeligvis ikke har noen betydning. Mens derimot illustrasjoner nå skal gjelde i stedet for reguleringsplanen. Kan denne mannen lenger tas på alvor?

Ikke før har han blitt tatt med buksene nede i et forsøk på å manipulere illustrasjonstegningene av Grandkvartalet, så forsøker han på nytt med et ubehjelpelig stunt. For nå mener han åpenbart at den juridisk bindende reguleringsplanen ikke gjelder lenger når det gjelder åpningsbredden på passasjen ved overgangen til Storgata. Der åpningsbredden på reguleringsplanen er tegnet på 6 m. Når viser han til en illustrasjonsplan og hva han kaller «miljøperspektiver» der åpningen skal være antydet 8 m bred, uten at dette fremkommer med mål på disse illustrasjonene. Og som heller ikke har noen som helst juridisk binding.  Skal man nå kaste reguleringsplanen i søppelkurven, og i stedet legge vekt på illustrasjoner som tidligere er oppdaget å være manipulerte? Er det mulig til de grader å forårsake et samrøre uten like.

Disse påstandene framkommer til alt overmål mens saken er lagt ut på høring, med nettopp den juridisk bindende reguleringsplanen der åpningen er tegnet på 6 m, som det desidert viktigste dokumentet. Hva blir neste skritt fra dette arkitektfirmaet? Kanskje prøver de etter avsløringene om juks med perspektivtegningene, å påstå at disse skal legges til grunn for høringen som korrekte perspektivtegninger?

I leserbrevet trekker han også fram at Larvik sentrum har utsikt til fjord og havgap som forklaring på at byen er utsatt for vær og vind! Og dette som et forsvar og et forsøk på å bortforklare vindene som vil feie gjennom Grandpassasjen i tide og utide. Når det gjelder utsikt til fjorden, kunne han også nevnt at det vestre tårnet vil sperre for den utsikten man i dag har fra øvre del av Karlsrogate.

Er spent på når han vil fortelle oss hvor liten den øvre såkalte Grandplassen egentlig er, og som på arkitektens manipulerte perspektiver nærmest ser ut som er på størrelse med et par fotballbaner, for å ta litt i.  Arealet på atkomstpassasjen fra Prinsegata skal selvfølgelig ikke regnes med.

Kan nesten ikke vente med å høre hva neste utspill blir fra denne kanten. Ingenting forundrer meg lenger i denne saken. The never ending story. Når skal marerittet ta slutt?

 

Larvik 28. april 2016

Mai H. Grunden

 

Les også også søndagens gjesteinnlegg fra Kjersti Stub Grøn » JA?! Til hva da egentlig ?» 

Les også Bøkebloggens tidligere innlegg » Bør Larvik Kommune slankes» 

 

Les også fredagens gjesteinnlegg fra byggmester og takstmann Oddvar Andreassen. » Bygge. Plansaker med forviklinger. » 

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *