Silje Margrethe Fønhus er utdannet sykepleier ved Universitetet Sørøst-Norge. Hun har vært ansatt som sykepleier i hjemmetjenesten, på sykehjem og i respiratorteam for barn. Hun har i flere av sine stillinger jobbet tett på pårørende, og har tatt med seg verdifull erfaring herfra.

Silje Margrethe Fønhus Foto: muntre.no

Siden Silje har jobbet på demensavdeling i en årrekke så ønsker hun nå å få i gang et demenskor i Larvik Silje er ikke spesielt musikalsk, men hun har riktig kompetanse og er hjertevarm og god.

Hun har derfor fått med seg Jørn Odén Evertsen som har bidratt i korsammenheng siden han var 9 år gammel! En periode var han pianist i 4 ulike kor i Nanset kirke. Han er nå fast ansatt som organist i Larvik kirkelig fellesråd. Nylig tok han over orgelkrakken i Fredriksvern kirke. Han er også dirigent og pianist i Rakkestuten blandakor.

Jørn Odén Evertsen Foto: muntre.no

I tillegg så vil Anne Marie Sara Isaksen være med som en frivillige ildsjel. Hun har vært aktiv som frivillig i kulturlivet i Larvik i mange år. Hun er nå bonde, men har mange års erfaring fra hjemmetjenesten.

Mandag 30 januar var det oppstart på Quality Hotel Grand Larvik og NRK kom på besøk for å snakke litt med noen av medlemmene i koret.  Hør hele innslaget her.

22 var med på første øvelsen denne mandagen og 17 av disse hadde med sine pårørende.

Vi kontaktet Silje i kveld og hun sendte meg denne meldingen:

«- Helt magisk stemning på første øvelse. De sang som bare det!  Fått masse meldinger fra pårørende om at de gleder seg til neste mandag.» 🤩

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *