Bøkebloggen ønsker å støtte opp om det lokale kulturlivet i Larvik kommune.

På Stavern Torg med adresse Torget 2 finner vi Annekset Keramikk hvor keramikerne Ella Jørgensen og Geir Jensen holder til i sommer.

Annekset Keramikk Foto:privat

Fra 1 juli er annekset keramikk åpent mandag-søndag 12:00-17:00.MEN er flagget og bukken ute er de på plass og du er velkommen inn!

På onsdager vil det også være onsdagsmarked med torgselgere fra hele Norge på plass på torget utenfor Annekset.

Ella Jørgensen f.1992 er keramiker med svennebrev i 2012 i Annekset keramikk og BA i keramisk kunst fra Kunsthøgskolen i Oslo. Jørgensen er medlem av Norske Kunsthåndverkere. Hun har drevet Annekset keramikk sammen med Geir Jensen siden 2018. Ella Jobber primært i porselen og steingods hvor hun bruker larvikittgrus som overflatedekor. I verkstedet har de lærlinger og praktikanter og holder kurser høst og vinterstid.

Geir jensen f.1954 i Hafsfjord og etablerte Annekset keramikk i 1980 og har siden drevet verksted og utsalg i Annekset. Han er utdannet fra Trondheim Kunstakademi. Jensen har stillt ut i både inn og utland og har gjort flere utsmykningsoppdrag, bl.a Kysthospitalet i Stavern, Skagerak Kraft og Hjertnes kulturhus. I annekset kan du oppleve Geirs keramikk fra brukskunst til store veggfat og andre utsmykninger.

Begge viser sine arbeider i galleriet og man er velkommen til å ta en titt i verkstedet hvis man ønsker det. Vi formidler gjerne vår verkstedsrytme og historien til huset vi holder til i fra 1753 i ærverdige Annekset.

Her er bilder av noe av kunsten de har produsert.

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

Annekset Keramikk Foto:privat

 

Bøkebloggen takker for  tilsendt pressemelding og ønsker Annekset Keramikk lykke til med utstillingen i sommer.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *