Elin Ørjasæter mener det er en borgerplikt å engasjere seg politisk.

Elin Ørjasæter mener det er en borgerplikt å engasjere seg politisk.

Det er ett år siden Ørjasæter og mannen flyttet fra Oslo til Helgeroa i Larvik. Det var også da hun meldte overgang fra Senterpartiets lokallag på Grünerløkka til Larvik Senterparti.

Bøkebloggen var først ute med denne saken og fikk et intervju i januar 2023. Les saken her. 

Denne uken har Nationen også intervjuet Elin Ørjasæter om hennes overgang fra Senterpartiets lokallag på Grünerløkka til Larvik Senterparti.

Elin Ørjasæter Foto: Anders Botnmark

Her er litt av det som er skrevet i saken og nedenstående skrevet med grønt er sitat fra Nationen.

– Jeg er faktisk overrasket over hvor rart min bekjentskapskrets synes det er at jeg har meldt meg inn i Senterpartiet. Folk er helt sånn … Hæ? Ingen i min krets er noe begeistret for dette, men siden de liker meg, så tolererer de det, sier Elin Ørjasæter.

Samfunnsdebattanten og rikssynseren fra Oslo og Bærum, som har skrevet kommentarer for Nettavisen og E24, har ingen partifeller i det miljøet hun tilbringer mest tid.

Da hun la ut en video med Trygve Slagsvold Vedum fikk hun to likes på Facebook.

– Hvis jeg legger ut et bilde av bikkja mi får jeg 300 likes. Jeg tror faktisk enkelte synes det er pinlig. Den rasistiske onkelen er byttet ut med Senterpartiet. Jeg synes det er rart, for Senterpartiet er jo et tvers igjennom ansvarlig og greit parti, sier Ørjasæter.

Ørjasæter mener det er en borgerplikt å engasjere seg politisk. Årsaken til at det ble Senterpartiet, etter et kort medlemskap i Fremskrittspartiet, er den historiske tradisjonen med vekt på hele Norge.

– Det er et verdikonservativt parti med fokus på forsvar og nasjonal beredskap som jeg synes er viktig. Jeg elsker Norge, men jeg synes Oslo er kjedelig. Jeg synes generelt det er veldig mye trøkk på ekstremt dyr symbolpolitikk i rikspolitikken, mens Senterpartiet står for en mer jordnær og realistisk klimapolitikk. Nasjonal beredskap i energipolitikken gir også resonans i Senterpartiet, sier Ørjasæter.

– I lokalpolitikken er det masse saker jeg ikke har peiling på. Det er bra for partiet at jeg står på ellevte plass. Les hele saken i Nationen her.

Sitat slutt.

Som kjent har Ørjasæters sjef i Nettavisen Gunnar Stavrum gått inn som sjefredaktør i den nye nettavisen Avisen Kristiansand.  Grunnen til at Amedia nå starter denne avisen i Kristiansand er at konsernet mener at byen trenger to aviser.

Til info så håper fortsatt Bøkebloggen at årets aprilspøk skal bli virkelighet! Du kan lese saken «Schibsted etablerer ny nettavis i Larvik» her.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse : bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *

2023-08-12T20:39:27+02:0012. august 2023|Ukategorisert|
Go to Top